JMLammertink
interim- en projectmanagement & advies

Impressum 

Bedrijfsgegevens:


JMLammertink interim- en projectmanagement & advies

Contact: J.M. (Jos) Lammertink


A: Wold 20-71, 8225 AV Lelystad, NLM: +31(0)630063890   

T: +31(0)320242060

E: info@jmlammertink.nl 

Onze social media kanalen:

Linkedin

Twitter

KvK: 69566682

BTW:  124607925B01

Bankrek: NL07KNAB0256561869 

 

Disclaimer:

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.jmlammertink.nl 

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel JMLammertink interim- en projectmanagement & advies zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen  wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. JMLammertink interim- en projectmanagement & advies garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. JMLammertink interim- en projectmanagement & advies wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van JMLammertink interim- en projectmanagement & advies staan mogelijk links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door JMLammertink interim- en projectmanagement & advies niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij JMLammertink interim- en projectmanagement & advies. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van JMLammertink interim- en projectmanagement & advies. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van JMLammertink interim- en projectmanagement & advies.